Xenopus 1 december

Jan Verkade: De reptielen van Ecuador

Op 1 december beleven we alweer de laatste Xenopus bijeenkomst van 2017! Buiten zal het koud zijn, dus een ideaal moment om de warmte van de Oliemeulen op te zoeken.

Op deze avond zal Jan Verkade een lezing geven over de reptielen van Ecuador.

Natuurlijk zijn we van Jan gewend dat hij uitgebreid en boeiend komt vertellen over zijn pijlgifkikker-onderzoek en waarnemingen in Ecuador, maar tijdens zijn reizen naar Ecuador in de afgelopen 25 jaar zijn er ook vele reptielen voor zijn lens gekomen; de beestjes waarover hij ons ditmaal van alles gaat vertellen. We kunnen u natuurlijk niet beloven dat het woord "pijlgifkikker" tijdens zijn lezing niet zal vallen.

Na de jaarwisseling zullen we voor het eerst in 2018 bijeenkomen op vrijdag 5 januari. Jan van de Gevel zal dan de spits afbijten met een prachtige film over een van zijn vele reizen naar Suriname, of u nu een meterslange anaconda, of een volwassen groene leguaan in de klauwen van een indrukwekkende harpij-arend wil zien: Jan zal het u allemaal laten zien!

Natuurlijk is 5 januari tevens onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie waarbij Xenopus alle aanwezigen weer zal trakteren op koffie/thee met een heerlijke warme appelflap!

Graag tot ziens in de Oliemeulen,

Reitse Hoevenstraat 30

Tilburg

Aanvang 20:00 uur